Καλώς ορίσατε στη σελίδα μας!

Ο προσωπικός μας διαδικτυακός τόπος θα σας δώσει την ευκαιρία να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τις ιατρικές μας υπηρεσίες.

Τα Διαγνωστικά Ιατρεία μας (CHANIA RADIOLOGY CONSULTANTS-Ιατρείο Πλατανιά & ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ- Κεντρικό Ιατρείο Χανιά Σφακίων 36, Ιατρείο Καλύβες ( Υποκ/μα) , Ιατρείο Καλαθάς (Υποκ/μα) ανήκουν στο δίκτυο iatrica, το πρωτοπόρο Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Ιατρείων Πιστοποιημένης Φροντίδας.

Ανήκουμε σε μία ισχυρή ομάδα που λειτουργεί με γνώμονα το επιστημονικό κύρος και την ποιοτική εξυπηρέτηση.

Τα διαγνωστικά ιατρεία μας ακολουθούν αυστηρούς κανόνες λειτουργίας και έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα ατων αναλύσεων.

Για εμάς οι εξεταζόμενοι είναι γείτονες και όχι αριθμοί! Έτσι, πίσω από τα αποτελέσματα βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένεια, τη ζωή του. Παραμένουμε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε, μοναδικά τον καθένα από εσάς, ως μια ξεχωριστή περίπτωση.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μία σχέση μακροχρόνια και με τον καιρό αναντικατάστατη, αποδεικνύοντας πως ο προσωπικός σου γιατρός είναι γείτονας στην κοινωνία της πρόληψης και της ευεξίας!

Για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Καλή περιήγηση!

Παπαγιαννάκη Αικατερίνη

Παπαγιαννάκης Μιχάλης

Φουστέρης Ανδρέας